Etävalmennus

Tarjoan VIP -Etävalmennus ohjelmia, ihmisille jotka eivät pysty harjoittelemaan kanssani henkilökohtaisesti.

Etävalmennus ohjelmani on siitä erillainen, että teen sen sinulle räätälöidysti niin henkilökohtaisesti kuin vain mahdollista.

Olen testannut etävalmentamista missä ollaan yhteydessä vain sähköpostitse, missä annan asiakkaalle satunnaisesti uuden treenin / ohjelman vaikka joka viikko, vaikka se onkin hyvä menetelmä, valitettavan usein sillä jää silti tuloksia saavuttamatta. Valmentajana en koe, että teen työtäni niin hyvin kuin haluaisin, enkä koe myöskään että haluaisin tällaisella menetelmällä sinua valmentaa.

Minun etävalmennus ohjelma on kehittynyt sen pohjalta, miten ohjaan urheilijoita ja paljon matkustavia asiakkaita, kun he matkustavat / pelaavat muilla paikkakunnilla / maissa. Ja tällä menetelmällä ollaan saatu rakennettua tuloksia.

Ilmoittaudu mukaan »

Ville Rintala

Näin se toimii:

Prosessi alkaa pitkällä alku keskustelulla (puhelu/video chat) missä tutustumme toisiimme, linjaamme sinun tavoitteesi, loukkaantumis historian, treeni taustan, ravintoasiat. Lempi harrastus jne… kaikki tärkeimmät.

Tämän jälkeen, alamme rakentamaan suunnitelmaa, pysymme yhteydessä puhelimitse, sähköpostitse, FaceTime/zoom/skype palalveluiden välityksellä, sekä muokkaamme ohjelmaa jos näin tarvitsee tehdä.

Pyydän sinua lähettämään videoita, missä teet liikesuoritteita, että pystyn korjaamaan mahdollisia virheitä. Varsinkin liikkeissä joita et ole välttämättä ennen tehnyt. Myönnän nyt jo, olen perfektionisti ja ärsyttävä valmentaja siinä että keskityn todella paljon asentoon ja noston tekniikkaan. Hyvä ohjelma pelkästään paperilla ei tarkoita että noudatat sitä oikein.

Ensimmäisten viikkojen, ohjelman muokkaamisen ja pohjan luomisen jälkeen, aloitamme tekemään tasaisin väliajoin tilannekatsauksia, varmistaaksemme että kehityt oikealla tavalla, ja treenaamisesi motivaatio pysyy freesinä ja optimaalisena. Saat suorat yhteystiedot minuun, vastailen mielelläni kysymyksiisi sähköpostitse, puhelimitse tai FaceTime/zoom/skype palvelulla, sinä päätät.

Prosessi vaatii paljon työtä molemmilta, jos haet vain yksinkertaista ohjelmaa, en ole se valmentaja jota haet.

Käytän paljon aikaa jokaisen valmennettavan valmennusprosessiin, ja odotan asiakkailtani myös samaa. Kotoa treenaaminen on lisääntynyt radikaalisti poikkeustilanteesta johtuen. Uskon, että tämä on loistava vaihtoehto siihen että olisit salilla oman trainerin kanssa ilman että käyt salilla trainerin kanssa.

Uskon myös, että tämä on hyvä vaihtoehto valmentajille, jotka haluavat oppia tai ymmärtää että miten rakennan minun ohjelmani, ja pääsevät sisälle minun valmennus prosessiini.

Kuten sanottu, valmennus vaatii molemmilta paljon töitä, joten vaadin valmennuksesta 3-kk maksun ennakkoon, koska oikeat tulokset vievät aikaa.

Jos olet tosissasi prosessin kanssa, ilmoittaudu mukaan tästä, jonka jälkeen olen sinuun yhteydessä sähköpostitse ja sovimme soittoajan. Alkukeskustelun jälkeen päätämme, olenko sinun tuleva valmentajasi. Jään odottamaan yhteydenottoasi!

Jos vielä jäi kysyttävää   Ota yhteyttä »


 

Ilmoittaudu mukaan

tästä »