Ville Rintala

OLEN TOIMINUT LIIKUNNAN PARISSA AMMATIKSENI VUOSIA.

Asiakaskuntani koostuu kuntoilijoista, julkisuuden ihmisistä kuin myös huipputason urheilijoista.

Toimin kuntosaliyrittäjänä Turussa.

Fysiikkaharjoitteluni pääpainoite on suorituskyvyn kehittäminen sekä loukkaantumisriskin vähentäminen, monipuolisella harjoittelulla pääsemme huipputuloksiin se voi viedä aikaa mutta kehitys on taattu.

Palveluni ovat yhtä monipuoliset, kuin myös valmennukseni.

Palveluni ei välttämättä sovi kaikille. Mutta jos allekirjoitat alla olevat asiat, paina ota yhteyttä nappia ja aloitetaan hommat.

 • Tarvitse määrätietoisen suunnitelman. Kuka vain voi huutaa ja kannustaa sinua tekemään miljoona burpeeta tai kyykkyä, niin että et pysty kävelemään seuraavana päivänä, mikä tässä on pointti? Kokonaisvaltaisuuteen tarvitaan suunnitelmallisuutta. Ohjelmani ovat suunniteltu progressiivisesti sinulle henkilökohtaisesti että saavutat omat tavoitteesi.
 • Harjoittelun pitää olla turvallista. ’Tuvallinen’ ei kuulosta kovinkaan houkuttelevalta eihän? Mutta se oikeasti on, todella houkuttelevaa.. Tuloksia saadaan leivottua tekemällä johdonmukaista harjoittelua pitkällä ajanjaksolla, et voi tehdä johdonmukaista harjoittelua jos olet kokoajan loukkaantuneena tai joku paikka vaivaa. Usko pois, olen oppinut tämän itse kantapään kautta.
  Olen itse treenannut todella yksipuolisesti sekä myös todella monipuolisesti, en ole kuunnellut kroppaa, milloin piti levätä, milloin tankata, milloin huoltaa. Lopputulos on 4 leikkausta ennen 30-ikävuotta. Pysyvät nivel ja jänne vammat jotka vaativat vuosittaista ortopedin hoitoa jokapäiväistä omatoimista huoltamista ja vahvistamista sekä viikottaista fysio/hierontaa. Tämä on edesauttanut ja kannustanut minua löytämään systeemin, jolla pystyn liikuttamaan asiakkaitani ilman että rasitetaan niveliä, jänteitä tai luita.. oikeastaan koko elimistöä liikaa. Näillä menetelmillä ollaan saatu suojattua niveliä, jänteitä ja rakennettu resilienssiä tulevia mahdollisia loukkaantumisia vastaan.
 • Harjoittelun tulisi olla hauskaa. Ei aina, mutta yleisesti. Niin jauskaa kun kova harjoittelu voi olla. Minun ohjelmani on rakennettu yksinkertaisista mutta todistetusti tehokkaista harjoitteista. Minun metodini muuttuvat, päivittyvät ja kehittyvät jatkuvasti, näinollen pystyn kokoajan tarjoamaan uusia ideoita, niin että emme jää pyörimään samojen harjoitteiden ympärille.
 • Ohjelma toimii vain.. Jos sinä toimit. Minä pystyn näyttämään sinulle tien, mutta ei ole oikotietä onneen, onnistuminen vaatii sinulta töitä ja uhrauksia.

Palveluni jota tarjoan:

 • Henkilökohtaista valmennusta yksilöille, urheilijoille, kuntoutujille tai kaveriporukoille / pienryhmille Turussa.
 • Online / etävalmennusta
 • Konsultointia
 • Puheita
 • Kouluttamista
 • Harjoituskeskuksen / salin suunnitelu konsultointia

Ota yhteyttä »